A small update

I väntan på att få gå ut

Precis som förra gången verkar det här vara en långdragen förkylning. Är fortfarande snorig och täppt i näsan. Halsen är bättre, även om jag nu börjat hosta och ha mig. Vad hände med dom förkylningarna som höll sig fast i endast två- tre dagar? Vad hände med dom som försvann över en helg?! Jag gillar inte dessa långdragna förkylningarna. Känns som man aldrig blir av med skiten *stor suck*  Även Cecilia är fortfarande snorig och lite hostig. Haft lite feber någon dag för att sen vara feberfri några dar och åter få lite feber nån dag. Vad skönt det vore för henne om hon också blev av med det hela, för hon gillar inte att bli torkad om näsan. Protester varje gång.

Knodden trivs fortfarande sjukt bra i magen och verkar inte ha några tankar på att komma ut. Såhär, nu i efterhand, känns det nästan som om det vore lika bra. Kanske kan man få bli av med förkylningen först och SEN få knodden. Så man slipper smitta den lilla plutten också. Men samtidigt vill jag ha ut knodden. Vill veta vem det är som gömmer sig därinne. Jag är tudelad just nu. Skiftar från dag till dag, timme till timme. Komma ut eller stanna kvar, det är frågan.

Större delen av älgjaktsveckan har gått. Laget har skjutit några stycken. Vädret måste jag säga har varit till deras fördel, inget regn och rusk. Vind dock men det kanske inte blåser lika mycket i skogen som utanför. Jimmy ringer och kollar varje dag om något är på G, och jag tror att han blir lättad varje gång jag säger nej. Då får han ännu en jaktdag. Han har inte erkänt det, men jag tror han är glad över att knodden vill stanna kvar just nu.

Cecilia och morbror Henrik har det så trevligt tillsammans. Dom leker, vandrar och har sig tillsammans. Dessutom har hon (eller jag?) smittat honom så förkylningen börjar härja i hans kropp nu med. Men det hindrar dom inte från att greja ihop. Hon håller honom stundtals sysselsatt och andra gånger så springer hon runt på egen hand så han får dricka te ifred. Min lilla självständiga flicka  Och badtokig är hon också. Hon kan gå till badkaret flera gånger och tycka att man ska fylla upp vatten så hon kan slänga i sina badleksaker och sen sig själv. Hon kan t.o.m. tappa lite tålamod när hon måste bli av med kläder och blöja först. Vem har tid med att klä av sig? Men nu, efter ett bad och mycket stoj så ligger hon i sängen för en god natts sömn. Vi andra har hamnat framför tv:n. Kväller!

Det här inlägget postades i - C, Allmänt, Graviditeten. Bokmärk permalänken.