V. 41 + 0 = Ingen knodd än

Fortfarande förkyld och idag låter man lite sådär som en kråka. Men men, det är väl sånt man får ta i såna här skittider när förkylningar florerar. Var igår till bm för sista gången, är i vecka 41 nu. Visste inte vad jag hade att förvänta mig där men det visade sig att det bara var det vanliga, blodtryck, magmätning och lyssna hjärtljud. Allt såg bra ut. Magen har växt ytterligare 1 cm och jag börjar nu bli lite rädd att knodden kommer vara i 4 kilos klassen, huga! Ska nu in på kontroll på måndag morgon för att se så allt ser bra ut i magen med fostervatten och sånt. Det kommer sen avgöra om jag blir igångsatt eller får en vecka till på mig. Såvida knodden inte beslutar sig för att komma innan dess. Vi kan alltid hoppas!

Cecilia är lite småkinkig emellanåt här. Vet inte om det är förkylningen som ställer till det eller om hon bara är så för att hon tycker hon ska vara det. Men brorsan gör ett kanonjobb med henne och jag ser en ny barnvakt i honom. Hehe, en positiv sak med att han är tillbaka i stan 

Jimmy jagar för fullt i skogen. Är inte så avis direkt när man ser temperaturen nära nollan när man vaknar. Men ja, nog är det lite mysigt att vara i skogen när det är tyst runt omkring. Lite sådär filosoferande stämning när man bara kan lyssna på allt omkring och kanske, om man har tur, får se lite djur. Och om Jimmy får som han vill, en stor fin älg som han kan skjuta.

Det här inlägget postades i - C, Allmänt, Graviditeten. Bokmärk permalänken.

En kommentar till V. 41 + 0 = Ingen knodd än

  1. Sofia skriver:

    Man upplever saker olika, såklart. Men jag tänkte bara att jag kanske kunde lugna dig lite med att dom där fyrakilosklumparna inte känns mer än dom på 36oo iallafall. 🙂 Ont gör det ju, men ingen skillnad i smärta om du förstår hur jag menar. 🙂

    Hoppas den lill* bestämmer sig för att komma snart! Är nyfiken på vem som gömmer sig därinne, kan det vara en liten Jenny eller en liten Jimmy. 🙂 Jag tror på en Jimmy. Hoppas allt går bra iaf. Det är viktigast.

    Ska in på Ul den 20, kommer nog kolla redan då, är alldles för nyfiken. 🙂

    Kram på dej i höstkylan

Kommentarer inaktiverade.