Otålig

Jag väntar otåligt på att knodden ska vilja titta ut. Visst är det kanske dumt att förvänta sig att knodden ska komma tidigare bara för att Cecilia gjorde det. Det är vanligt att förstagångsföderskor går över tiden, vilket inte jag gjorde, så då kommer jag säkerligen att gå över denna gång bara för att. Så knodden måste nästan vara en pojke så som den j*vlas med mig  Även om jag hoppas att den kommer, typ NU. Fyra ynka dar kvar till bf, som jag ändå vet bara är ett riktmärke. Man ska inte stirra sig blind på det datumet, I know!, men det är ack så lätt att göra. Man glömmer så gärna bort att det är plus minus två veckor. Man vill inte vara plus två veckor, hellre minus. Men det är ju fullkomligt normalt att det blir plus. Men efter 40veckor så har man fått nog och tycker att den lilla kan komma, man vill inte behöva gå två veckor till. Det bara är så. Speciellt om man, som jag, har foglossning. Ju tidigare ju trevligare, så att säga. Men magen min är visst ett underbart ställe att bo på just nu att den inte vill komma ut till kalla höstvädret som nu råder utanför magen.

Det här inlägget postades i Graviditeten. Bokmärk permalänken.