Tand, Motion & Daim

Oj, oj, oj vad Cecilia går på här. Hela tiden. Vandra, vandra och åter vandra. Det är så roligt. Ibland går det för fort att hon inte hinner med i svängarna att hon druttar omkull. Eller så snubblar hon på sig själv, mattor eller en leksak. De flesta gånger är det inget och hon tar sig snart upp igen. Andra gånger så gråter hon (både med och utan anledning). Tand nummero två i överkäken har nu spruckit fram  Och en dag hörde vi henne gnissla tänder (!) Aaaah! Det var hemskt. Men hon har inte gjort det igen så jag hoppas att hon inte kommer göra det heller.

Annars händer inte så mycket. Nedräkningen fortsätter. Tar mig fram med krycka och tvingar mig ut på både promenader och cykelturer med Peggy. Lite motion kan väl förhoppningsvis sätta igång det hela. Om inte så får jag i alla fall röra på mig och slipper klättra på väggarna här hemma. Sjukt uttråkad. Har kommit på att det inte blev någon föräldragrupp den här gången så jag vet inte vilka som ska ha barn i närområdet. Lite synd. Nåväl… kanske ser man några på babycaféet (om jag går på det)

Och bara för att lägga in en notis. Daim är sååå gott!

Det här inlägget postades i - C, Allmänt, Graviditeten. Bokmärk permalänken.