Tidigt läkarbesök

08.00 hade jag tid hos läkaren imorse. Var sådär lagom pigg när klockan ringde på morgonen och jag fick kravla mig ur sängen efter på tok för lite sömn  Lilltösen sov fortfarande. Hon hade inte kommit upp när jag åkte, så hon tog sig lite sovmorgon idag. Hos läkaren gick det smidigt. Hon kände lite på höfter och ryggslut, frågade om det gjorde ont, och så var det klart. ”Du blir fortsatt sjukskriven.” Så nu är jag sjukskriven fram till bf. Dessutom så fick jag kryckor. De ska tydligen avlasta lite när jag går. Jaha. Så fick man ta sig till sjukgymnasten för att hämta dessa kryckor. Hon ringde först och tänkte att sjukgymnasten kunde komma med dom så jag slapp gå dit, men han var inte i närheten av sin telefon tydligen, så jag fick gå dit. Väl där så var han upptagen med en patient så jag fick vänta i 40min innan jag kunde få kryckorna. Lite vila då efter promenaden, men blev lite uttråkad efter ett tag. Satt och rensade plånboken på gamla kvitton. Med kryckor så for jag hem sen. Ovant att gå med kryckor, aldrig gjort det förr, men det avlastade faktiskt lite. Ska bara vänja sig att använda dom. Känns bökigt inomhus med möbler, hund och leksaker till höger och vänster. Utomhus är det lite smidigare

Knodd, du är välkommen ut!

Det här inlägget postades i Allmänt, Graviditeten. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tidigt läkarbesök

  1. Emma skriver:

    Ja fy tusan nu kan hon/han komma ut 🙂 Väntar……
    Vad tror du då en tjej eller kille??

Kommentarer inaktiverade.