Mammas glada prinsessa

Hjälper mormor med disken

Dagen började med en tripp till öppna förskolan. Cecilias premiär besök. Hon var lite små skeptiskt till en början, lite försiktig. Men sen så lekte hon, tittade på alla andra, vandrade lite med mormor. En och en halv timme var vi där innan vi hoppade in i bilen för att åka hem och äta lunch och ta en tupplur. Cecilia blev sååå trött på den lilla stunden att hon nästan somnade i bilen den lilla bit det var hem. Vi får väl se vad hon tycker vid nästa besök. Sen på eftermiddagen och kvällen var hon på ett kanonhumör! Hon lekte mycket själv, gick mycket själv (kortare sträckor åt gången), skrattade och hade sig. Hon var på ett toppenhumör och hade så mycket energi att jag började undra vad sjutton pappa/morfar hade haft i kvällsmaten  Men att gå var väldigt roligt idag. Hon rörde så mycket på sig att hon blev lite svett. Motion har hon då verkligen fått idag 

Själv då? Jo jag for över till Jimmy ett tag för att umgås lite på tu man hand. Lite blev fixat också i huset, spjälsäng nummer två blev hämtad och bäddad. Så nu är det gjort. När det kommer till höfter och bäcken har jag kommit fram till att jag inte får sova/ligga för många timmar i sängen för då får jag ruskigt ont  Går jag och lägger mig tio på kvällen och kliver upp vid halv nio har jag legat för många timmar. Ultimata är att gå och lägga mig vid tidigast tolv om jag går upp halv nio. Men det ger mig inte tillräckligt med sömn, då jag vaknar flera gånger under natten för att vända på mig eller gå på toa. Det är ett dilemma jag har. Tur att man kan ta en tupplur på dan.

Det här inlägget postades i - C, Allmänt, Graviditeten. Bokmärk permalänken.