Hon gick!

Idag gick tösen alldeles själv! Några steg mellan mamma/mormor och pappa sin  Det var så roligt att hon gjorde det flera gånger. Sen satte hungern och tröttheten in och hon ville inte alls vara med längre. Men det gör inget. Hon är så duktigt. Mamma är så stolt över sin dotter!

Varför är jag vaken nu då? Jo, det är lite svårt att sova med en knodd i magen som försöker ta sig ut. Eller just nu är den benämnd som alien (tänker då på scenen ur Alien filmen) Det spänner, trycker och har sig. Av och till hittar den revbenen och tycks sträcka på sig och försöka trycka upp revbenen en bit så det blir mer plats. Det känns. Förhoppningsvis blir det snart lugnt så man kan sova…

Det här inlägget postades i - C, Graviditeten. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hon gick!

  1. Emma skriver:

    Åh vad roligt 🙂 Heja på Cecilia!

Kommentarer inaktiverade.