Tiden går

Bm besök idag på morgonen. Ett blodprov i armen idag och så det vanliga. Blodtryck, mäta mage och lyssna på knodden. Allt både ser och låter bra. Magen har växt nästan 3cm sedan sist. Inte undra på att man känner sig stor (och tydligen ser stor ut  ) Är i v.35 + 2dar, tror jag bestämt att det är. Slutet närmar sig. Tänker snart packa förlossningsväskan så den är klar denna gång. Förra gången hade jag knappt ens börjat när allt satte igång. Jimmy fick packa den åt mig medan jag tog mig ur sängen och försökte klä på mig. Nu är jag hellre ute för tidigt än för sent. Man lär sig.

Har köpt lite presenter till Cecilia nu. Hon fyller ju nästa vecka. Var iväg med mamma/mormor och shoppade i lugn och ro på ett hyfsat tomt Marieberg. Vad skönt det är att vara där på en veckodag när alla andra jobbar i stort sett. Slipper trängsel och köer. Tog en fika sen innan vi åkte hem. En jättegod kladdkaka med glass. Lilltösa fick lite mjukglass som hon åt med glädje. Hon är förresten lite snorig. Inte täppt och ingen feber. Men lite snorig och lite mer trött än i vanliga fall.

Jimmy tittade förbi en sväng idag. Han kommer inte komma i helgen då han har fullt upp i skogen med bygge och jakt. Så en stund idag blev det pappa- tid för Cecilia och de båda gick över till kusinerna så hon fick leka lite. Eller titta på, eller vilket hon nu gjorde.

Det här inlägget postades i - C, Allmänt, Graviditeten. Bokmärk permalänken.