Tummen är borta!

Yes, tummen har dragits ur röven. Idag så har jag klickertränat med lilla goa Peggan. Det var ju ett tag sen nu så vi tog det lite från början. Det går inte så fort, men det är ju för att det är nytt sätt att träna för henne. Att själv tänka ut vad det är jag vill. Men när poletten väl trillar ner så kommer det nog gå fortare. Och då ska jag ta lite svårare tricks. Nu kör vi på lätta, enkla tricks. Men Peggy skötte sig fint idag. Hon gör vad som helst för godis, vilket gör henne lätt tränad. Hon är lätt att motivera, även om hon kan bli för ivrig och testa sig fram när man själv bara väntar på att hon ska sitta. Tar det för lång tid innan hon får sitt godis går hon igenom sin repetoar av tricks, i hopp om att något av dom är rätt även om hon hade rätt från början. Hon är go hon

Det här inlägget postades i - Tricks, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.