Långa fredagen

 

Fick ett samtal från sjukgymnasten idag. Ska dit på tisdag för att få lite hjälpmedel som förhoppningsvis ska underlätta vardagen (och natten) lite. Vi håller väl tummarna för det. Det var lite typiskt, ska till barnmorskan på måndag och tänkte att jag då kunde titta förbi hos dom. Men icke, just den dagen när jag ändå är på vårdcentralen, så är ingen av sjukgymnasterna där. Vilken tur man har, eller hur

Hade ett litet träningspass häromdan med Peggy. Jag satt i soffan med Peggy framför mig, klickern i ena handen och godiset låg redo på bordet. Hon har inte riktigt förstått träningen med klicker än. Men vi tränar på. Det tar tid i början tills hon förstår vad det hela går ut på. Sen kommer det förhoppningsvis att flyta på bättre och kanske kan man lära henne lite svårare saker med tiden. Jimmy vill att en hund lär sig att hämta öl åt honom. Nå, vi får väl se vad som händer i framtiden  Men jag måste få till lite mer frekvent träning. Ska flundra på det och försöka få till det i värmen. Om Peggy är med på det. Annars tar hundarna det lugnt nu i värmen. De ligger och flåsar och flämtar och söker skugga. Såna här varma dagar önskar man att man hade en sjötomt.

Cecilia har idag ätit grillad korv, lite grillad kyckling och lax samt tårta. Och så makaronpudding till lunch. Det har varit en lång dag för lilltjejen då det var kalas idag för kusin E som blir 5. Men hon har ätit bra, en heldag utan någon burkmat what so ever. Vi har tänkt sluta med burkmat nu och endast ge henne lagad mat. Det kommer nog inte alltid passa damen, det smakar ju inte som burkmaten som hon är van vid. Men det ska nog gå. Nu blir det tv, en isglass och vila kroppen.

Det här inlägget postades i - C, - Tricks, Graviditeten, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.