En månad in…

… och det känns bra.

(Promenad dagtid)

Veckan som var fick jag in träningspass fyra gånger, och inte alla var jag trött och egentligen hellre hade stannat i sängen. Lite träningsvärk har jag fått känna på. Jag har medvetet tagit det lugnt och inte kört med vikter än. Mjuktstart liksom. Dessutom har jag nu börjat ana ljuset på morgonpromenaden  Det är inte kolsvart längre. Jag kan gå utan pannlampa i alla fall halva promenaden. 

Jag trivs dessutom bra med att jobba dag. Även om jag går själv. Men jag lyssnar på poddar, just nu lyssnar jag på ”Cults”. Stress har jag definitivt inte vilken bara är bra för det mentala. Slutkörd är det sista jag är efter ett arbetspass. 

Ny månad och nog ska jag fortsätta i samma trevliga anda 

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Mobilinlägg, Träning. Bokmärk permalänken.