En bra vecka

Denna vecka har varit bra. Väldigt bra. Jag har kommit igång med träningen. Larmet går 05.50 på morgonen. Jag kör ett pass i gymmet, tar en promenad med Nimbus och sen dusch, frukost och iväg till jobb. Det blir tidiga mornar dom dagarna jag tränar, men det positiva med det är ju att jag blir trött och kommer i säng på kvällen och kan sova ordentligt. Jag har faktiskt tre olika larm 
05.50- Dagar som jag tränar och tar en promenad.
06.38- Dag som jag bara tar en promenad och har stall på eftermiddagen.
07.50- Dag som jag behöver sova så mycket som möjligt p.g.a. sent jobb.
Det är segt att komma upp på morgonen för att träna, i fredags hade jag absolut ingen som helst lust att gymma. Men det känns så skönt efteråt när man är klar. Och så har jag vetskapen att när jag slutat jobbet så är det ingen stress som väntar med att klämma in ett träningspass innan matlagning, läxläsning och annat. Och det är bra för min mentala hälsa, att inte gå med en inre stress att hinna allt. Då är det värt att kliva upp extra tidigt på morgonen istället. Jag får ju sova ut lite mer på helgerna ändå. Och jag tränar i gymmet max 4ggr/vecka, vilket blir 4 tidiga mornar i gymmet. Om jag inte flyttar och lägger ett pass på helgen, som idag.

Förutom det så har jag också fått vara på konsert. Jag har fått se FIVE FINGER DEATH PUNCH!  Jag är så glad över det. Så otroligt glad! Deras musik, många av deras låtar talar så till mig och jag kan känna igen mig i dom. Dom är så bra och sångaren, Ivan Moody, har en väldigt fin röst. Dessutom verkade han ha väldigt roligt på scenen och gilla det han gör. Det i sig är ju positivt. Dessutom, förutom bästa FFDP, så fick jag även se Bad Wolves som har gjort covern på ”Zombie”. Jag har en väldigt fin man som följer med mig på konserter som inte är i hans smak  

Det här året har börjat bra.

  • Jag har kommit igång med träningen igen. Även om det är långt kvar tills jag är där jag vill vara så är jag på gång. Och det är så skönt.
  • Jag har fått gå på konsert och se Five Finger Death Punch. En natt i huvudstaden med bästa maken.
  • Dessutom väntar en natt borta med maken i mars, när vi ska på teater tillsammans. Det ser jag fram emot.

Vad sommaren och hösten har att komma med, det återstår att se. 

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Resor, Träning. Bokmärk permalänken.