Think HAPPY, BE happy

 

Jag försöker att tänka positivt. Att starta varje vecka med positivt tänk och försöka hålla det veckan igenom. Jag försöker att inte glida in på tankar eller grubbla över saker som skett eller som jag inte kan styra över. Ibland går der, ibland inte. Men jag försöker, vilket är ett framsteg. Det gör mig bara gott att leva i nuet och inte älta i det förgångna. It’s a work in progress  

On another note. Dagens ridpass var super härlig! Eftermiddagarna börjar bli ljusare så nu var det inte mörkt från början till slut, utan bara på slutet. Pannlampan behövde jag bara använda för att se vägen tillbaka till stallet. Fluppan var väldigt trevlig idag och jobbade fint i traven där hon var mjuk. Vi körde serpentinbågar med övergångar i skritt/halt. I galoppen däremot var hon pigg, studsig och rusig. Några få hyfsade fatttningar gjordes, men jag fokuserade på traven idag. Tanken är att köra bommar i helgen, får se lite hur vädret och humöret är då. Det kan bli uteritt bara för att jag inte orkar mer än så  

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Mobilinlägg, Ridning. Bokmärk permalänken.