Syndabock sökes

Kände idag när jag red på Fluppan att min kondis är dålig. När blev den så dålig? Skyller på julhelg och ledighet. Men vet såklart att det beror på att jag inte tränat på ett tag. Jag har inte haft orken med nattjobbet. All energi tog slut och det lilla jag hade la jag på att laga mat, umgås med familjen och ta mig genom nästa nattpass. Jag har inte varit på dag så länge än, men jag känner redan att energin är påväg uppåt och jag har börjat snudda vid tanken på att ta upp träningen igen. Fast jag är sugen på att börja på ett gym, där det finns mer grejer och tyngre vikter,  och inte träna hemma.

Jag hade tänkt ta det lugnt idag efter stallet, men ändå var jag på benen större delen av dagen. Det tvättades, städades, gick på promenad och så vidare.  En paus vid mellis med barnen och brädspel men annars så. Nu däremot blir det chill med gott och dricka och serie. 

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Mobilinlägg, Ridning. Bokmärk permalänken.