It’s been awhile

Yet again. Bloggandet kommer och går i perioder helt klart. Nå, ska vi ta en sammanfattning?

  • Allmänt: Har sedan första mars bytt arbetsort och det har gjort under för mitt mående. Det är inte samma skitsnack och strul som förut. Det är lugnare. Vi två gör vår grej and that’s it. Man är lite som isolerad där man är nu och det är förbannat skönt! Det är inte lika mycket problem med jobbet heller, det flyter liksom på utan något hack i maskineriet. Dessutom är jag inte lika sliten nu då jobbet blivit så mycket lättare. Jag behöver inte längre sova till två-tre på eftermiddagen (och ändå vara sliten) utan är oftast uppe runt elva. Och jag kan rida varje tisdagskväll, vilket är en bra bonus! 
  • Ridning: Jag fick ha Fröken ytterligare en omgång, då den hästen jag skulle ha blev bortplockad ur verksamheten. Gjorde inte mig något då jag gillar Fröken, även om man inte kan vara med på allt under lektionstid. Man får inte direkt lära och träna sig själv lika mycket. Hade en kort period även Fröken som medryttarhäst, men det sa jag snart upp då jag i efterhand fick veta att man inte fick använda bommar på något vis alls. Och det vill jag kunna göra när jag rider om jag känner för ett markarbetspass med bommar, eller ett lättare hopp pass. Så jag får söka efter en ny medryttarhäst. Nu på ridningen har jag Laban.
  • Vilddjuren: Har det gött. Jaktsäsongen är ju över så det solas och…. busas. Nimbus får sina promenader och till sommaren ska han och jag prova ”Nose work”. Det ska bli intressant och roligt. 
  • Barnen: Har påsklov. Dom njuter för fulla muggar. Skolan börjar på onsdag igen för dom och det blir mjukstart för dom med tre dagar innan det blir helg och ledigt igen.
  • Träning: Det har legat nere ett tag. Tappat motivationen när det var tufft på jobbet och blev jobbigt i det privata. Lusten och orken försvann och det var inte roligt längre. Men jag vill träna och behöver det. Jag mår bra av det. SÅ! Då beslutade jag mig för att hemmagymmet byts ut. Nu ska jag prova på CrossFit. Haft ett första pass i introduktionsmånaden, där jag ska lära mig rätt tekniker och lära mig övningarna dom gör så jag sen kan hoppa in på passen dom har, och mina lår har sådan träningsvärk, haha! Hoppas det ger med sig tills på måndag när jag ska ha nästa pass.
  • Annars: Har jag tatuerat mig igen, woop, woop! Ett tigerhuvud och två rosor  på högra armen. Supersnygg och jag är så nöjd. Inte helt klar dock, rosorna ska fyllas i nästa gång. Och huset fortsätter snyggas till. Nu har ytterdörren och ett fönster bytts ut och i veckan ska grusgången fixas till. Det har även städats upp på tomten, men mer ska bort. Det tar sig, sakta men säkert. 

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Kidsen, Ridning, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.