Tuff jobbvecka

Status: Avslutat en tuff jobbvecka nu. Jobbat 6 av 7 dar. Två nätter, en dag ledigt, två dagpass följt av två nätter. Men nu är jag långledig! Woop, woop! Så himla skönt efter mastodontveckan som detta varit (och fortsätter vara då schemat ser ut så). Sömnen har dessutom förbättrats. Maken köpte mig ett par ”Sleep phones” så jag kan lyssna på musik/ljud när jag ska sova och på så vis stänga ute ljud som stör mig. Öronproppar får jag bara ont i öronen av. Det som tycks fungera bäst är att lyssna på regn ljud  

Träning: Efter att ha dragits med en förkylning som velat mellan att bryta ut och försvinna en längre tid så tycks det nu ha försvunnit och jag kunde idag knalla ut till gymmet och köra ett svettigt, men roligt pass. Kickboxnings cardio med core intervaller. Det var riktigt roligt och jag körde hårdare än tänkt. Men så kanske man också ”slog” mot någon specifik to kick its ass! 

Nimbus: Vid kloslipning så sitter han i stolen. Det är tydligen bekvämt och han glider definitivt inte iväg då. Att ligga på golvet duger inte i hans värld. Men så länge han sitter still är jag nöjd och han kan se ut som en kung som får sina klor putsade och se ner på mig som arbetar  Det som funkar det funkar. Klorna blir slipade vilket fall och det är jag glad över. Utan blodspill dessutom! (som lätt kan bli när en tass rycker till precis vid klipp ögonblicket med en klotång) 


Idag: Sportlovsveckan för barnen började på riktigt idag. Efter två dagar på fritids så är dom lediga for real nu fram till måndag. Och det firades med våffelmiddag som grabben tjatat om ett tag nu. Jag har även fixat med vår garderob. Maken har satt upp våra skjutdörrar och jag flyttade idag över inredningen. Sakta men säkert börjar saker ordna upp sig i huset 

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.