Jäkla start på helgen

Jag tycks ha sån otur med jobbhelgerna. Antingen får jag gå själv med vikarier. Eller så går man kort. Eller så blir jag helt ensam. Av någon anledning är det fredagar som strular mest. Vår jobbigaste arbetsdag av alla! Denna fredag var inget undantag. Kommer till jobbet, möts av en ny vikarie och det första jag känner är doften av… alkohol. Den jäveln sitter full på jobbet! J kommer snart efter mig och även hon känner samma sak. Han är full. Och alkohol är det noll tolerans för på spåren. Inte ens bakfull får man vara. Kicken på en gång. 

Så jag ringer chefen och meddelar henne. Hon har svårt att tro men väljer att lita på oss, tack och lov. Sen startar en process och strulande, tänker inte ta allt här men rörigt blev det och i slutänden blev vi en kort och tre timmar sena. Hej övertid… Det blev en lång, blöt (regnade ju) natt där jag och J gick från tåg till tåg och trots att vi fick skära ner på jobbet och trots att vi inte tog någon paus alls så blev det övertid. Jag var inte i säng förrän sju på morgonen och mina ben och fötter värkte. Vaknade på lördagseftermiddagen och kände mig inte utvilad det minsta. Och högerfot gjorde ont. Jag har något problem med hälen. 

Och idag, trots ganska ordentligt med sömn efter lördagsnatten, så känner jag mig mer död än levande. Är så trött i kroppen och knoppen. Jag längtar till imorgon när jag är ledig. Ska inte göra något alls. Det blir jag och soffan! 

Det här inlägget postades i Allmänt, Mobilinlägg. Bokmärk permalänken.