Sladdhärva!

Status: Jobbat två nätter, tacksam för att det inte snöade då. Sen ett extra pass i fredags inne i Örebro, bytte bort min tisdag nästa vecka så jag kan rida. Annars en lugn vecka på jobbfronten. Förkylningsmässigt är det lurigt. Jag kan känna att jag är frisk och kry, sen bara någon timme senare så känns det mer, nope, förkylningen är kvar. Så jag velar lite med min träning. Ska jag ge mig ut i gymmet igen eller låta kroppen vila och krya på sig? (bortsett från ridningen då och eventuell snöskottning) Svårt att komma fram till något bra. Kanske en testrunda i gymmet imorgon? 


Lördag: Efter att ha sovit in på förmiddagen och fått i sig frukost/brunch så blev det att möblera om i vardagsrummet. Flytta soffan, tv:n och tv bänk. Det var ett pyssel att få ihop allting. Avsky alla sladdar som hör till tv och dess tillbehör. Att man i denna digitala värld fortfarande måste ha sladd från ALLT. Box, tv-spel, DVD-spelare and you name it. Det är ju sladdar till förbannelse! Men efter mycket pysslande, pillande och jag erkänner, svordomar, så fick vi sladdar på plats och sen även tv:n. Efter det var det bara att slänga sig i duschen och göra sig i ordning för en dejt lördag med kärleken  Middag och Revy teater på Brevensgården i Brevens Bruk. Maten var otroligt god! Enkel i sin helhet men utfört till perfektion. Omnomnom! Middagen följdes av ”Nya Hyss med Hjalmar” och Peter Flack levererade som alltid. En underbart trevlig och rolig kväll med maken. 

Söndag: Åter sova in på förmiddagen inför vändningen av dygnet. Sen hämtade vi upp barnen hos farmor och farfar innan vi for och hämtade hem nya STORA soffan  Att flytta upp den gamla och sen få in den nya var ju ett träningspass i sig. Små, gamla hus i all ära, men trångt som sjutton är det att få in stora saker. Vi lyckades, knappt, få in hela soffan och även få upp det gamla. Förhoppningsvis ska det inte flyttas fler soffor den närmaste framtiden, haha. Men det blev bra, åh så bra. Nu får familjen och hundar plats i soffan utan trängsel. Det har legat i snitt tre hundar i soffan sen den kom på plats, tillsammans med minst två av oss, och ändå utan trängsel. Så himla skönt! Fler möbler ska bytas ut, men det sker när det sker. Ingen panik med det. 

Nu: Vända dygnet och bre ut mig i soffan 

Imorgon: Nattjobb.

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.