Skymtar ljuset igen


Dimmigt på vägen hem från jobbet

Status: Sjukstugan verkar ha lättat. Barnen är tillbaka i skolan, en kvarvarande hosta bara (men sånt kan ju hålla i sig i veckor). Även jag har kryat på mig. Tillbaka på jobbet i måndags. Tufft var det efter drygt två veckor hemma. Hade ingen lust alls. Och så är det tung jobbat också. Vintertid är värsta tiden att jobba på det här jobbet. Golven är fruktansvärda! Tur i alla fall att man har bra kollegor (speciellt Å) och att växlingen erbjuder lite trevligt småsnack då och då  Dom livar upp jobbnätterna och det gör jobbet i sig lite mer uthärdligt. Dom är några jag skulle sakna om jag byter jobb.

Igår: Hela familjen tog bussen in till stan och Hindersmässan. Det är förvisso alltid samma saker där men det är ändå trevligt att gå där. Och med barnen med så får man lite återupptäcka marknaden. Dom är nyfikna och vill kolla och fråga, för att inte tala om att titta i alla leksaksstånden. Vi tre knatade i godan och ro och kollade, barnen köpte även lite för sina egna pengar. Maken var mindre pigg på att strosa (as usual) och ville att vi skulle rusa igenom marknaden och typ inte stanna alls någonstans. Men jag kom därifrån med te från Cerry’s och nya fårskinnstofflor  En middag på Pacos innan vi tog bussen hem.

Idag: Då grabben slarvat bort sina varma vinterskor så drog jag och han iväg till Marieberg och köpte nya åt honom när dom kommit hem från skolan. Innan dess blev det en biltur med maken för att hämta hundmat och handla lite.

Träning: Första passet idag efter en veckas uppehåll på grund av sjukdom. Det var… tungt. Men genomförbart. Cardio och Core stod på schemat idag. Nya tag imorgon, då är det styrka om jag inte minns fel. 

Det här inlägget postades i - Min träning, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skymtar ljuset igen

  1. Sandra skriver:

    Hej hej! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig ang Siri ? tror att jag kan ha ett syskon till henne. Mvh Sandra

  2. Jenny skriver:

    Du har fått ett mail ^^

Kommentarer inaktiverade.