Dom smet

Status: Bortdriven från soffan av sjuk make. Vi behöver en större soffa så man får plats. Så jag får sitta i köket och försöka göra det bekvämt för mig. Såklart kommer min ständiga knähund Nimbus och kräver att få vara i mitt knä. Genast blev det lite obekvämare i längden. Annars har dagen varit lugn. Efter städdagen igår så planerade jag att inte göra någonting mer än gymmet. Idag skulle bli en slapp vilodag. Det hade blivit en bättre dag om soffan varit mer tillgänglig så man kunde göra det bekvämt för sig och se på film/serier, men men. Sjukdom planeras aldrig in.  

Vilddjuren: Det kom en leverans idag från Ikea och såklart smet hundar ut från huset när dörren öppnades. Och grinden var öppen! Jag var snabbt ut och ropade, livrädd för att dom skulle springa ut på vägen. Cleo och Minna stannade snabbt, men dom två små var inte lika duktiga. Just som jag befarade. Jag ropade på dom lite mer samtidigt som jag gick skyndsamt mot grinden. Men hör och häpna! Bägge små reagerade på mig. Alaska kom först in på tomten igen och  Nimbus var snart inne han också. Bägge små var halvvägs framme vid vägen när dom vände och kom tillbaka till mig. Är så chockad att dom faktiskt lyssnade och kom tillbaka. Stolt så man spricker. In med dom på tomten, stänga grinden och fösa in dom i huset igen. Phu! Det där kunde ha gått värre. Duktiga vovvar!

Det här inlägget postades i - Alaska, - Nimbus, Allmänt, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.