Fortfarande ledig!

Status: Den här långledigheten har varit bra. I vanliga fall känns det som om man inte varit ledig och vips! så är man på jobbet igen. Men nu har jag två hela dagar kvar innan jobb. Helt otroligt. Denna ledighet har gjort mig gott och jag har fått en del gjort här hemma dessutom. 

Helgen: Lördagen blev lugn. Jag tog ”ledigt” från hushållsjobb och istället  tog jag och barnen en promenad tillsammans med Nimbus och Cleo. Inte ofta jag får med mig dom två ut på promenad. Sen åkte vi till Klossbutiken efter lunchen då barnen ville köpa lego för sina sparpengar. Detta följdes såklart av legobyggande och även om jag inte fick bygga själv, så satt jag med dom hela tiden. Umgänge med mina (inte så) små  På eftermiddagen åkte vi iväg på kalas när maken kommit hem från jakten. 
Söndagen blev en STÄDDAG. Det dammsögs, moppades, torkades, dammades, gnuggades, tvättades och bäddades rent. Inte det roligaste sättet att spendera en söndag på, men det behövdes och mina sista två lediga dagar behöver inte involvera städning i vilket fall. Snön föll i mängder, så en promenad i snön med Nimbus blev det också när ett avbrott i städ och tvätt behövdes. 

Vilddjuren- Cleo: Såret ser fint ut. Jag tvättar dagligen och har mig. Hon är svullen, så just sår området ser ut som en bula. Jag hoppas att det är svullnad…. Hon verkar inte ha ont när jag känner och klämmer, den är mjuk och det vätskar inte. På onsdag ska vi in igen och stygnen ska tas. Får se vad dom säger då. 

Träning: Imorgon startar v.2 på min FBSweat träning. Första veckan har gått bra. Hade sjuk träningsvärk första dagarna och var så stel i främst benen. Men idag så känns det bra. Lite träningsvärk på insida lår, men det är allt. Jag är redo för nästa vecka! Men får erkänna att en ledig helg var skönt att ha. Gjorde bara stretching idag. Lagom lugnt och icke ansträngande, haha. 

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.