Välkommen nya året

Vi firade in det nya året nere i Askersund med god mat, dryck, spel och skratt. Lite fyrverkerier vid tolvslaget och hemåt vid halv två på natten. En lång, men trevlig kväll där det gamla året nu fått avtackas och det nya välkomnas med öppna armar.

Det gångna året har haft sina upp- och nedgångar. Det har varit ett rörigt år för mitt huvud där mycket tankar snurrat, där händelser gjort loopar och där jag ältat om och om igen. Mot slutet av året däremot började jag få ordning på allt och började kunna släppa saker. Detta år ska jag fortsätta i samma bana. Jag ska se till mig själv och mitt mående. Prioritera mig själv bättre och släppa saker, även om det kanske kommer kännas svårt. Men det är ju för mitt bästa. Let it go. Blicka framåt. Jag har även förhoppningar för detta år. Att jag ska hitta ett nytt, bättre jobb. Komma bort från detta jobb som suger så mycket energi från mig. 

Jag är positivt inställd till det nya året. Och jag började det på ett bra vis med en promenad med min prins  Bring it on 2019!

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.