Nu så!

Status: Okej, det har blivit en längre paus här igen. Denna gången var det sjukdom som ställde till det  Och efter det kom julförberedelser och sen såklart julfirande. Men nu är det dags att ta tag i detta igen och hålla det uppdaterat. Vad har hänt då? (förutom sjukdom och jul) 
* Rörmokaren har installerat tvättmaskinen och torktumlaren, samt toaletten på övervåningen. Kvar är handfat dit upp och duschen i tvättrummet. 
* Möbler har kommit på plats i tvättrummet och en köksö i köket.
* Väggen har rivits i barnens gamla rum (idag till och med). Innan skolstart är tanken att det ska vara klart och vi inflyttade så vi slipper ha vårat sovrum i en korridor (främst för min skull då jag sover om dagarna när familj ska gå upp till skolan/jobb) 


Julen : Förflöt fint. Började dagen med tomtegröt till frukost innan barnen fick sina första julklappar. I år firades det hemma hos syster yster då mams och paps lämnat huset i Mellösa för en lägenhet i stan. Hej då till tradition med juldagspussel och övernattningar. Nästa år blir det troligen hemma hos oss, men inget är satt i sten. Nimbus fick följa med oss och fira jul med alla människor istället för hundgården. På sig hade han en röd fluga, man ska ju vara finklädd på jul  Efter en skakig start med nervös/upphetsat bajsande inomhus  så gick det fint sen med honom. Han var med bland folk, tiggde mat, lekte med barnen, satt i mitt knä och hade det nog allmänt trevligt. En promenad i kylan bara han och jag för en paus och frisk luft i villaområdet och skogen. Det var en trött kille som sov så gott i soffan sen när vi kommit hem. 
Juldagen firades hos svärföräldrarna och då fick min Bubbas gott stanna hemma. Men det blev inte lika länge där som hos syster min. Mat, fika och paket. Kort och gott.
Nöjda barn har vi i alla fall. Speciellt C som äntligen fått sitt stora Barbie hus som hon sparat till ett tag nu. Nu kan hon använda sina sparpengar till annat. 
Nu laddas det upp för nyår. Eller ja, det blir lika lugnt som vanligt för vår del. Chill hemma. Detta nyår jobbar jag vilket fall inte. Varken en gång eller dubbelt som förra nyår. 

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.