Sockerbagare

Kidsen: Igår var det Lucia och treorna på skolan stod för lussandet. Lilla tösabiten vår var en sockerbagare  Hon var jätteduktig på att stå där framme och sjunga. Det var inte för hela skolan på en gång utan det var uppdelat i två lussanden. En gång kl.9 för några klasser samt föräldrar till barn i trean. Nästa var kl.10 för resten av skolan och föräldrar till barn i trean. C har övat på sångerna här hemma i dagar och så även på skolan, och det gav resultat då hon verkade kunna alla låtarna när det väl gällde. Vår stora fina tjej!
Idag har jag grabben hemma från skolan. Han är något förkyld och lite hostig, och då jag är ledig så kunde han få vara hemma och ta det lugnt istället för att härja på skolan. Ingen feber eller så, utan bara för att vi kunde. Han är pigg och så, men man vet ju hur en förkylning kan få en att må och finns det möjlighet att vara hemma så får han vara det. 


Nimbus: Både han och jag myser i soffan under filt dessa kyliga dagar, samtidigt dom det eldas i pannan. Det går åt en del ved även om det ännu inte blivit sådär ruggigt kallt än. Den tiden kommer, det vet jag. Men huset är ju större nu också, så då går det åt mer ved av det för att värma upp hela huset mot innan. Och så tycker han att han kan vara en hjälpreda med att bygga möbler. Men jag tror nog att han får hålla sig undan den dagen det ska byggas ihop. Tror han kommer vara mer i vägen än hjälpsam, haha  Tills dess fungerar kartongerna som sittplatser eller även liggplatser. Samt något att skutta omkring på när det leks med Alaska. 

Idag: Blir det julbord med maken och hans jobb. Julmat och underhållning bjuds det på. Så trevligt så. Ska bara lista ut vad jag ska ha på mig ikväll. Det är en senare fråga.

Nu: Lite fika med grabben och sen en prommis med Nimbus. 

Det här inlägget postades i - C, - Nimbus, - V, Foto&Film, Kidsen. Bokmärk permalänken.