O.M.G

Jobb: Första två nätterna avklarade på nya schemat. Tidsmässigt och tågmässigt inga konstigheter eller löjligt jobbigt. Något mer tåg än förut och vi börjar tidigare än vad man helst skulle vilja. Vilket nu visar sig bero på att chefen vill snåla in och betala en mindre timme med högre ob  Enbart därför. Utöver denna, mindre trevliga nyhet, så hade vi med oss en vikarie på måndagen. En vikarie som vi inte tror blir långvarig. Hon för inte fit for fight för jobbet som är ganska tungt. Dessutom kom hon knappt upp på perrong eller på tåg. Hur ska det gå då? Och efter en natt (söndagen) så orkade hon knappt med att hjälpa till att dra vagn eller bära sopor. För gammal, för sliten och inte alls passande. Dessutom alldeles för långsam. Tisdagen gick vi en man kort då vi skickade hem Å innan passet ens börjat. Hon kom och meddelade att hon hade feber men tänkte sig att hon kunde jobba ändå. ”Åk hem.” Blev mitt svar till henne. ”Du ska inte jobba med feber. Åk hem.” E höll med mig. Så Å åkte hem och vi körde natten på två personer istället för tre. Vändat fick det bli natten igenom. Tidsmässigt hann vi, men vid halv två på natten började man känna sig lika sliten som om hela natten hade gått. Fredag har jag tagit ledigt men jag ser inte alls fram emot helgens pass. Vi kommer ha två vikarier. En helt ny och sen samma tant från måndagen. Det kommer bli en lååååång helg. Får se hur jag och E klarar av det utan att vilja kasta in handduken och skita i allt.

Idag: Ikea. Det ska handlas möbler till tvättrummet och en torktumlare. Äntligen blir jag med en tumlare och äntligen slipper jag ha tvätt som hänger på tork i TRE dar för att det ska bli torrt. Kommer bli så skönt. 

Också: Paketinslagning pågår. Något paket om dagen. Ingen stress. För en gångs skull. Inte så mycket julkänsla finns med man försöker med julmusik. Huset är inte direkt pyntat heller. Har stjärnor uppe i fönster, och lite ljusslingor ute, men annars är det tomt. Dels på grund av valpar men också för att jag behöver köpa nytt. Råttorna har frossat i gamla pyntet så det kommer att kasseras. Tänker mig i alla fall att en gran i dagarna ska hitta hem och in i huset. I år får den stå i nya matrummet så den är säker under natten när valpar är utan uppsikt  Säkrast så. 

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.