Rumsförflyttning 1

Den lediga helgen har passerat alldeles för fort som vanligt. Imorgon börjar jobbet igen och jag känner mig inte utvilad och redo för det. Som vanligt. Men det är bara att köra på och ta det som kommer. 

Igår: Var det bakning och kalasdag. Först bakade jag lussebullar med vit choklad, något nytt sådär. Lussebullar är mumsigt, men de klassiska S-formade kan bli så torra i längden. Så jag ville prova något nytt och dessa var riktigt mumsiga. Barnen godkände dom också. Detta följdes av tårtbak inför kalaset på eftermiddagen. Både mamma och systerson skulle firas. Mat och fika och familjehäng, som det ska vara  Väl hemma igen sen blev det lite tv innan jag kastade in handduken och gick och la mig.

Idag: Prylar har flyttats. Barnen har nu fått flytta in i sina nya rum. Jag och barnen bar över allt mindre i väntan på maken/pappan skulle komma hem från skogen. Sen hjälptes vi åt att kånka in sängarna. Trixande och klurande och sängarna lyckades byta rum utan att plockas i sär för mycket. Sen var det att montera ihop, bädda och små fixa lite så dom kunde sova och leka i rummen. Det ska ordnas mer, men för dagen fick det duga. En sväng till Ikea för lampor till kök, ute och ny sänglampa till grabben. Nästa steg i rumsförflyttning blir att slå ner väggen mellan barnens gamla rum och fixa till så vi kan flytta över vår säng dit och ha ett sovrum som inte kommer fungera som en korridor, vilket det kommer göra nu en tid framöver.

Nu: Funderar jag på att slå in julklappar. 

Också: Andra advent. Två veckor kvar till jul!

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.