Hallå fredag

Igår: Gjorde jag sista natten på detta schema. Sista natten som jag börjar kl. 21. Från och med måndag börjar jag kl.20, vilket suger då jag måste åka hemifrån strax efter 19  Igår var även sista natten jag jobbade själv med E och jag kommer nu åter att få jobba tillsammans med Å igen. Under natten började det dessutom snöa. Och det kom en del ändå som la sig på marken och ligger kvar även idag. Mindre roligt att sopa fram bilen från blöt snö och slira hemåt på oplogade vägar. Men det var bara att hålla nere hastigheten och låta hemgången ta sin lilla tid. 

Idag: Bakas det lite julgodis i väntan på barnen. Dessutom blir det Ikea för att köpa taklampor till barnens rum och så kanske det även blir lite hårklippning för barnen, om det finns tider. Och hör och häpna, nu har äntligen pengarna från banken kommit. Det har tagit enorm tid och varit frustrerande! Banken har strulat och krånglat och man undrade ibland om vi ens skulle få se några pengar. Nu kanske tvättrummet äntligen kan ta sin form  Ikväll kan det hända att det blir mer julgodis skapande.

Nimbus: Har fått ett vintertäcke nu. Lite tjockare och varmare med en polokrage. Jag hoppas att det kommer räcka vintern igenom. Annars får han ha lite lager på lager med fleecetäcket under. I absolut värsta fall behövs små skor för tassarna om kylan kryper ner på för många minusgrader. Han har ju inte massa päls mellan tårna för att hålla tassarna varma. Det negativa med korthåriga hundar  

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.