Back in action!

Har haft lite problem med bloggen som legat nere ett tag. Det skulle nedgraderas, uppgraderas, uppgraderas, nedgraderas, installeras, om installeras and so on. Jag vände mig till min bästa bror och bad om hjälp, och likt en riddare i skinande rustning på sin vita springare (eller myskläder i en datastol) kom han till undsättning and saved the day! (och bloggen) Så ett stort tack till honom. Verkligen! 

Det förklarar den tystnad som varit, samt varför man inte kunnat komma in på sidan. Men nu så, nu ska det fungera igen och jag håller tummarna för det. 

Anything new? Tja… december har ju kommit och med den julförberedelser med pynt, ljus och paket. Dom flesta julklappar är inhandlade, bara ett fåtal (typ två) saknas och tas denna vecka är tanken. Någon present till hundarna ska det också bli. Husbygget har såklart rört sig framåt. I snigelfart. Väggarna har fått sin färg och tapet, golvet sitt golv, värmen sina element. El och lister är det som kvarstår innan vi kan börja med inflytt av möbler och dylikt så det sista av rörmokarens jobb kan fixas. Elektrikern var här idag, men as of now 11.23 så var han inte klar. Snickarna kom också, vilket var en överraskning, men som dom sengångare dom är så känns det som om ingenting händer. Hör lite kapande, och fotsteg, men ser liksom inget framsteg. Det händer ingenting känns det som. Och så envisas dom med att ha ytterdörren vidöppen så huset är kallt med sina 17kyliga grader. Är så sjukt tacksam att det inte är minusgrader ute för då hade det varit bra mycket kallare i huset. Tycker det är dålig stil att dom inte kan stänga dörren. Det är inget nybygge. Det BOR folk i huset som dessutom är HEMMA. Hänsyn? Vet dom vad det är?  

Annars då…? Ridningen är snart slut, sista lektionen för mig imorgon, terminen slutar nästa vecka (men då jobbar ju jag såklart). Nimbus, min lilla gos, är lika go som innan. Envis med att vara i mitt knä när jag sitter ner. Sitter jag på köksstolen vid bordet (när vi inte äter) ska han promt vara i mitt knä att han kämpar sig klättrande upp. Det tar tid men oftast lyckas han faktiskt klättra upp. Vore enklare att hoppa upp men nej, han ska klättra  Jobbet är där det är. Nya schemat har äntligen kommit men vikarier lyser med sin frånvaro då chefen är så seg på att ta tag i det och ordna det i tid. Vi behöver dom redan nästa helg men vi har inte sett röken av dom än. Tydligen var intervjuer slutet på förra veckan och med hennes tempo är dom klara för upplärning om….. en månad tidigast. Så…. ja… det suger…. 

Nu ska det bli mer te för att värma mig. Kurar under en filt och mitt täcke i soffan. Och lunch. Lunch behövs också. 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.