Katt träning

om-pappa-kan-inte-fixa-det-ingen-kan-fars-dag-premium-t-shirt-herr

Först och främst, Grattis alla pappor på farsdag och framför allt min egen pappa och mina barns pappa heart

På denna fars dag så åkte vi över till mina föräldrar på lite fars dag fika. Med mig hade jag Nimbus. Eftersom det är söndag så har tösen dansträning och då brukar jag och Nimbus ta en promenad i stan. Idag blev det ändrade planer. Det blev katt träning istället. Något min lilla pojke behöver träna på, att låta bli katter och hålla sig lugn. Det var en prövandes tid för honom. Han vill så väldigt gärna komma fram och hälsa/sniffa/leka/äta?, vem vet. Han blir så över exalterad och då så han skrämmer istället bort katten han så gärna vill möta. En kombination som inte fungerar. Han behöver träna massor på det. Så… ett projekt att ta tag i? Nu sover han i alla fall gott och djupt. Trött i sitt lilla huvud efter dagens träning love

Namnlös

Det här inlägget postades i - Lydnad, - Miljö, - Nimbus, - Valp, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.