Mhmm

Status: Tuff jobbvecka bakom mig med fem nätter. Så bloggen har fått vara tyst. Det har i alla fall inte hänt så mycket ändå. Sovit kasst på grund av bygget, och nu ett kallt sovrum, tränat när orken funnits, vilket inte är så ofta. Annars så är det väl helt okej.

Nimbus: Får sina promenader. Och veckoslipningar av sina klor. Han blir bättre och bättre på att vara stilla och låta kloslipen vara. Vi tränar också på att få till Ligg bättre. Något han verkar tycka är onödigt att kunna på kommande utan att en bit godis följer med i rörelsen. Sitt och Tass däremot funkar betydligt bättre.

Bygget: Fortskrider. Vägg i sovrummet är borta och nu även väggen i köket. Ytterdörren har kommit på plats i utbyggnaden och finliret fixas till inför mattläggaren som vi nu väntar på. Ska bli så skönt när det är klart och huset värms upp som det ska, dammet från bygget är borta och framförallt det ljudliga besöket som snickarna kommer med. Vill ha det klart nu.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt. Bokmärk permalänken.