Sliten som en trasdocka

A6A97563-E6CD-4300-928A-0BF98A8891D7

Status: Sliten. Att sova såhär dåligt flera gånger i veckan tär verkligen på mig. Känner hur jag blir tröttare och segare för varje vecka som går. Enbart en helt ledig dag, där jag fått sova en hel bra natt, känner jag att jag faktiskt orkar göra något. Vilket denna vecka enbart blir imorgon. Ser så fram emot när allt är klart och jag åter kan sova efter jobbet. Annars då? Jo, har återigen fått ont vid höger skuldra. Samma ställe som alla andra gånger. Frågan är om det är en knut eller liknande och om en massage skulle hjälpa? Kanske dags att nyttja friskvårdsbidraget och boka en tid?

EFBF3585-A3AB-4FB6-B576-3B632AECCC47

Nimbus: Min lilla rumpnisse. Han får tyvärr också hamna i skymundan när jag är så trött. Försöker i alla fall komma ut på promenad men utöver det är det lugnt. Funderar på att åka iväg på ett lek- och träningspass nästa vecka som jag sett på FB. Vore kul. Samt en aktiveringspromenad på halloween. Vi får se hur jag får ihop tiden och orken.

Träning: Glädjen att ha fått komma igång igen efter en evighetslång förkylning har suddats ut till följd av skuldrastrulet. Min pt sa att jag skulle vila i iaf en vecka. Men jag kom ju nyss igång! Ugh!

0976D671-3A7C-4262-9E9B-181279780AAD

Bygget: Huset fortskrider snabbt framåt. Panel skitter uppe. El är dragen. Fönster är på plats. Rörmokaren är förhoppningsvis klar efter idag. Så väggar, golv och innertak ska dit och sen är det dags att slå ut väggar och sätta tapet och dylikt. Det har gått fortare än trott och det är jag glad för!

Namnlös

 

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.