Hopp och skutt

5CD9E6C6-8448-4B92-AFDF-0E730757682E

Hopplektion stod på schemat igår. Sista lektionen på fina Tårtan. Hon var lite segstartad inför första hindret, varje gång. Hon fick inte upp farten och suget på en gång, trots att jag drev på henne. Men efter första hindret så flöt det på fint och vi höll ett stadigt tempo. Hade, som vanligt, svårt att landa i rätt galopp efter hindret (något jag verkligen behöver öva på) men utöver det så kändes allt kanon. Hinder på medellinjen och med svängar in på serpentinbågar (typ) Det gällde att ha bra galopp, bra väg och inte tappa hästen mellan varje hinder. Högst 70cm igår, vilket är lagom för att känna ett bra flyt och ha en bra känsla genom hela. Högre än så och jag blir så nervös.

CD6E00CD-6562-4EB3-8E7B-B28F2A91A9F0

Ny häst nästa gång. Jobb nästa vecka för mig men veckan därpå sitter jag äntligen på hästryggen igen.

Namnlös

Det här inlägget postades i Foto&Film, Mobilinlägg, Ridning. Bokmärk permalänken.