Det var på tiden

2B577CC2-5C74-4960-8273-812CD4999E39

Efter tre veckors lång förkylning, där halsont och snuva avlöste varandra om vartannat, så var jag ute i gymmet idag! Känner mig så ur form men det var jäkligt skönt att vara tillbaka i gymmet. Att få svettas och kämpa och faktiskt få till andra halvan av kost- och träningsprogrammet. Att motivera mig att sköta kosten när träningen stått i träda har inte varit lätt, och ja, har haft några avtramp här och där. Men nya tag nu!

E886DFDE-F1A6-4D43-807D-3898FFED9376

Jag kommer nog inte få till alla fem pass varje vecka däremot. Med tanke på bygget och att min sömn jobbnätter blir superkass så kommer jag inte ha energi alla dagar. Det kommer bli lite hit och dit, men jag ska göra mitt bästa ändå varvat med promenader med Nimbus.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.