Ligger på minus

sleep

Status: Sömn ligger på minus. Även lediga dagar tycks sömnen ligga på minus. Konstant trött.
Förkylningen kvarstår. Troligen för att jag inte kan sova ut ordentligt.
Jobbet kvarstår även det, so far. Trist att inte få jobba med Å något mer. Nätterna blir bra mycket tråkigare nu.

Annars: Med orken som tryter p.g.a. sömnbrist så är humöret som det är, låg. Och när humöret är lågt så tenderar tankarna att snurra desto mer än annars. Vilket är jobbigt. Ingenting blir gjort och jag pratar mig själv ner i en depp. Oundvikligt, tyvärr. Det blir så varje gång. Jag behöver ta mig ur svackan och liksom studsa tillbaka. Men en annan dag. Sömn, blir frisk och sen så. Sen finns chansen att ta mig tillbaka och sluta snurra runt i mitt eget huvud. Det blir bara rörigt då.

Bygget: Fortskrider. Rörmokaren kommer imorgon. Tycker dom kan bli klara med allt typ idag. Så jag slipper gå med sömnbrist. Det kommer såklart inte hända. Too much återstår för att den önskan ska uppfyllas.

Träning: Vad är det?

Vilddjuren: Sista lugna veckan för dom. Älgjakstveckan startar på måndag. Sen är jakten i full gång varje helg.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.