Osäkert läge

DA3287FF-02CC-4EB8-BB1C-0A41787BECEA

Mående: Lite trött, som vanligt. Men annars så känns det lite dystert. Och osäkert. Fick reda på i veckan att bemanningen går ner på jobbet. Nu försvinner även Å från schema. Den sista som jag verkligen trivdes att jobba med. Kvar är dom som jag inte mycket till övers för. På det hela så är det osäkert om kanske en till försvinner från schemat. Frågan är då om det blir jag eller någon annan. Så dyster för Å, osäker över jobb och olust för de kollegor som är kvar. Det här känns inge bra alls…

2AB3C1D5-6485-4250-AD44-78A60444410C

Annars: Är bygget igång. Grävmaskinen kom kl.7 imorse. Så tack och lov för att jag fick ledigt. Hade inte kunnat sova med deras härjande utanför.
Och så är höstens intåg här. Kyliga mornar, blöta dagar och kyligt hus. Nu har vi börjat elda lite smått. En brasa eller så om dagen, beroende på om man är hemma eller inte. Jag har stor lust att köpa nya, tjocka mysiga tröjor och klä mig i. Men pengarna ska tyvärr gå till att fixa bilen imorgon. Och tända ljus på kvällarna. Mys!

4A401A28-BC4F-481B-B8B0-6B005B44F13C

Vilddjuren: Får spendera dagarna två (minst) i hundgården. Trädgården är off limit för dom nu så för att dom ska kunna göra ifrån sig, så får det bli hundgården. Då kan dom kissa vid behov eller hålla sig inomhus om dom vill. Siri, gammal som hon är, får vara kvar i huset. Och Nimbus får komma in efter barnen åkt med skolbussen och vi tagit våran morgonpromenad.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.