Bra flyt

F606EF85-A8B4-46C3-A5D3-DF1ACDC77FCE

Äntligen en tisdag igen som jag inte jobbar och det betyder stallet!!! Sista gången på dessa hästar, andra gången för mig på Totte (jobbar ju varannan vecka). Började lektionen med dressyr. Öppna, förvänd sluta och skänkelvikning. Körde även lite kontroll i gångarter och övergångar: 10 galoppsprång, 10 trav, 10 g, 10 t, och så vidare. Sen började vi med markarbete/hopp. Trav över tre bommar på böjt spår, ställa om för att ta ett kryss på medellinjen, över tre bommar på diagonalen. Detta blev sen trav över bommar, vänd upp, fatta galopp, ta krysset och sen tre galoppbommar på diagonalen. Efter detta lades ett kryss till på ena långsidan som vi skulle ta efter galoppbommarna, tre språng och sen två galoppbommar efter det. Vi körde även galoppbommar på diagonalen och sen ett kryss på långsidan.

Genom hela lektionen hade jag en bra känsla och ett bra flyt. Även om vi någon gång kom för tajt på ett kryss så tappade jag aldrig känslan. Det kändes bra. Det kändes som om jag kan rida och hoppa. Jag har en tendens att vara för hårt på mig själv och hacka på alla missar jag gör, klanka ner på mig själv och såga mig vid fotknölarna. Men inte denna gång. Här var det pepp och glädje! Mer av den varan tack!

Namnlös

Det här inlägget postades i Ridning. Bokmärk permalänken.