Oh my…

Okej, nu har det varit lite tyst här. Har inte riktigt haft orken eller lusten till att blogga. Men en liten uppdatering kan det bli idag.

Vilddjuren: Cleo kom hem igår. Jag jobbade när hon kom så hur välkomstkommittén såg ut vet jag inte. Men tydligen var hon trött. Hon skötte sig sådär. Jagade älg men det var inte fullt till belåtelse. Men Cleo är inte riktigt där än. Hon är fortfarande valpig och behöver lite mer tid på sig.

arg

Jobb: Förbannad som skrutt på min chef som strular till det. Två av mina lördagsnätter i rad har hon glömt att sätta in en vikarie. Sist fick jag gå ensam. Igår, när det hände igen, lyckades hon få en M, som schysst nog ställde upp. Även om han kom senare, då han inte var hemma. Framåt 23 kom han, men det var bättre än inget. Däremot var jag förbannad och hade ingen lust att jobba till 06 som schemat är. Han var inte pigg på det heller då han inte sovit för en jobbnatt. Så vi båda jobbade på och drog hem när vi var klara. Händer det igen så åker jag hem. Jag skiter i det hela. Hur kan man inte göra sitt jobb?? Hur svårt kan det vara att fixa en vikarie?

Mående: Efter natten, pissed off. Men annars bra. Sover ganska bra och jag börjar få rutin på saker och ting nu.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.