Lugnare i huset

A549A684-D64F-43FE-8BAB-6AFFDD0B9EF0

Vilddjuren: Idag åkte den här damen med svärfar norrut på en jaktresa. Han ska låna henne för älgjakt där uppe. Hoppas att det går bra, Cleo är ju lite… vimsig. Fortfarande mycket valp i henne trots 2års ålder. Så nu har vi ”bara” fyra hundar i huset. Märks det någon skillnad? Ja. Cleo tar plats. Hon är alltid där. Ligger ivägen, vill upp i soffan, vill gosa, bråkar med Siri, är jobbig mot Minna. Så nu är det lugnare i huset. Nästa helg är hon tillbaka smile

EFB41A7E-B071-446B-9DD4-49503B0C5D40

Nimbus: Idag fick han följa med in till stan och medan C var på sin dansträning så tog han och jag en promenad. Vi gick runt i Örnsro, följde ån och gick över motorvägen och runt och tillbaka. Han skötte sig riktigt bra och efteråt var han trötter. Jag behöver komma iväg oftare på såna här promenader, men av någon anledning har det hamnat i skymundan. Shame on me. Oavsett så var han en pärla bland folk, cyklister och andra hundar. Intresserad var han absolut, men han följde med mig med minimalt dragande.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Miljö, - Nimbus, Foto&Film, Träning, Vilddjuren. Bokmärk permalänken.