2 veckor in

139f2dd46ade948fe76dd4281f108cbe

Träning: Det har nu gått drygt två veckor in på kost- och träningsschema och det går bra. Ovan att äta så mycket och ofta bara. Det tuffaste är att få ihop allting tidsmässigt. Jag vill inte offra sömn för att hinna, så efter jag vaknat ska jag hinna klämma in mina måltider, träning, laga mat till familjen, barnen med läxor och annat, ta ut Nimbus på promenad och sen iväg till jobb. Det är tajt. Speciellt då jag inte kan träna för tätt inpå mat. Så det måste gå minst en timme efter frukosten innan jag kan träna, men då är klockan redan 16. Träningspassen är mellan 1-1,5 timme. Vid 17 måste jag laga maten, tidigare på onsdagar så grabben hinner äta innan fotbollen. Så arbetsdagar är tuffa att få till. Men jag pusslar och har mig. So far har jag fått ihop det. Knappt vissa dagar.

Annars: Klev man upp tidigt för att ta dottern till tandläkaren. Energin är på noll så någon träning har inte blivit av än. Ikväll I hope. När barnen kommit hem ska vi till Marieberg. Otherwise friyay! Ledig hela helgen!

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, Allmänt, Träning. Bokmärk permalänken.