Tiden är här!

Många veckor. Långa månader. Men nu är det äntligen dags. Terminen har startat. Stallets tid är nu ^^ Där trivs jag bäst. Där känner jag hemma. Där känner jag lugn. Om jag bara kunde vara där oftare. Älskar doften. Älskar djuret. Älskar att få rida och jobba med dom. Det är helt underbart.

 983EF5C7-111E-427B-B2AD-B7FF67935F04

Första passet blev en lugn start. K är fortfarande ledig så det var en vikarie. Dressyrpass på schema, It’s True ”Totte” som första häst. Serpentinbågar över bommar i tre bågar. Mycket skritt. Skritta över alla i några varv. Sen blev det skritta över första, trav på medellinjen och över andra bomparet, ner i skritt på medellinjen och skritta över sista bomparet. Så det i några varv, båda håll. Sen blev det trav över första och tredje bomparet och galopp över andra. Och whopido, lektionen tog slut. Så en mjukstart. Kändes trots det riktigt skönt att vara tillbaka i sadeln och Totte gav mig en bättre känsla idag än vårat sista pass i våras.

Utöver allt annat så är den timmen på hästryggen och tiden i stallet och i boxen heliga. Övrigt spelar ingen roll, där och då spelar inget annat någon roll.

Namnlös

Det här inlägget postades i Ridning. Bokmärk permalänken.