Prova på

D86A0368-EB09-4E89-9100-D9AC2E394FBC

Status: Stel av träningsvärk, haha Men annars ganska bra. Två jobbnätter avklarade med Å och då har man det alltid trevligt. Det är väl också lite snurrigt just nu då jag ska få in nya rutiner och planera allt noga så att inget missas. Mer om det längre ner. Och nu när skolan har börjat igen så ska man få in barnens rutiner också med läxor, aktiviteter, sängdags och dylikt. Det blir ett pusslande ett tag nu tills det sätter sig lite i ryggmärgen igen.

Sömn: Går som vanligt upp och ner. Hade en period då jag sov i snitt 8 timmar, men sen har det gått utför och lite upp. Ett dagjobb, tack, så man kan få lite struktur på sömnen. Att vända hit och dit rubbar sömnen otroligt.

7609E78A-F087-412B-B17C-9AE228B9E0AC

Träning: I måndags så tog jag ett nytt steg i min träning. Jag har tillslut börjat med ett kost- och träningsschema utformat av en PT. I tre månader ska jag äta 6ggr om dagen, med max 4timmars mellanrum, och träna 5ggr i veckan. Varje vecka ska jag lämna en veckorapport om hur det har gått med mat och träning och om det behövs så kommer saker justeras. Dom första träningspassen har varit helt okej i snitt. Ganska tuffa (jag ska ju pressa mig själv) men ändå genomförbara. Två pass kvar denna vecka, får se hur dom känns. Maten då? Ja, att äta 6ggr om dagen är maffigt. Speciellt när jag är van att äta tre gånger mina jobbdagar, haha. Men det går. En invänjningsperiod. Likaså att väga maten så jag äter den mängd som är uträknat för mig. När man kommit in i det så vet man på en höft hur mycket man ska ha och slipper använda vågen. Likaså att jag måste planera in när jag ska äta så jag inte missar ett mål. Mellanmålen är ju dom jag annars skulle missa. Detta borde även det sen ske naturligt när vanan är inne.

0F877FAB-6698-489E-93C4-9EB859F63619

Nimbus: Jag hade hoppats på att kunna gå en ny kurs nu i höst med honom. Men tiden fanns inte. Det passade sig helt enkelt inte för att jag skulle hinna med. Vilket är synd. Men vi får klara oss under hösten med promenader och förhoppningsvis egen träning tillsammans. I vår kanske jag kan göra ett nytt försök med en kurs. Om tiderna som finns passar.

Namnlös

Det här inlägget postades i - Min träning, - Nimbus, Allmänt, Foto&Film, Träning. Bokmärk permalänken.