Veckostatus

E22455E9-37F5-4355-AE28-37AD44D855E2

Status: Trött som få efter för lite sömn. Men annars… ganska sliten efter en tuff fyra nätters vecka på jobbet. Fler tåg än vanligt och skitiga som skrutt. Stress och jäkt med många tunga sopor. Men nu har jag lite, betonat på lite, ledigt. Lördag och söndag off from work och sen är man tillbaka igen.

Annars: Är sommarschemat på jobbet nu över och på måndag övergår vi till höstschemat, som ser likadant ut som vårens schema. Det ska bli skönt. Mindre tåg och framförallt får jag till större delen jobba med Å. Kanske blir det mindre skitsnack då (tror inte det), men det kommer i alla fall bli roligare.

27D2D7A9-CBAD-4C16-B612-7B49236AE1F7

Nu: Sitter jag på Yoump där C är på kalas. Skulle hellre ligga och sova men vad gör man inte för sina barn. Bara att kravla sig ur sängen tidigare än önskvärt och köra hit med henne. Maken är med V på fotboll då det är Morotspoolen idag.

Ikväll: Blir det inte många knop. Soffläge delux med en hund och tv. Ska kolla på Morden i Midsomer är det tänkt, då jag jobbade och därmed missade i tisdags.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Kidsen, Mobilinlägg. Bokmärk permalänken.