Det är över nu

IMG_5172
Rumpbild får symbolisera inlägget

Status: Efter en härlig men kort semester är man tillbaka på jobbet igen. Semestern har gjort mig gott. Har tankat energi och fått en frist från jobbet. Tyvärr så kan jag säga att jag kunde haft en bättre start på jobbet. Redan första dagen får jag höra att jag snackat skit om en annan. Bara sådär. Välkommen tillbaka och du, jag har hört… Såklart var det en stor fet lögn, men det var ett slag i ansiktet. Så fort jag försvann på semester så lät inte skitsnacket vänta på sig. Jag är så innerligt trött på det. Det suger enorm energi från mig att vara på jobbet och vistas kring människorna som talar skit bakom min rygg, och sen inte kan stå för det. Om vi inte hade behövt lönen skulle jag sagt upp mig för längesen. Hellre arbetslös än att behöva stå ut med det här…

Annars: Väntar helg med ett extra dagpass på jobbet. En liten kräftskiva väntas också. Annars blir det lugnt fram tills tisdag och mina fyra nätter. Urk.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Mobilinlägg. Bokmärk permalänken.