Mini semester

skara1

I år tog vi ingen veckolång semester. Istället har vi tagit kortare dagstripper och hittat på saker med barnen. Min (korta) semester avslutade vi med ett två dagars besök på Skara Sommarland. Vi hade hyrt en stuga på deras camping och skaffat tvådagars pass till sommarlandet. Det var en uppskattad tripp. Första dagen åkte vi några karuseller fram tills vi fick tillgång till stugan vid 14. Sen packade vi upp och bytte om till badkläder och knallade över till badlandet där vi sedan spenderade tid i poolerna. För egen del hade det gärna kunnat vara lite varmare i vattnet. V vågade inte riktigt åka dom stora vattenrutschkanorna, även om han såg lite små sugen ut ibland, men dom mindre tog han. C vågade inte, något jag redan innan visste. Efter bad åt vi kvällsmat, spelade en runda minigolf (som jag vann victory ) och avslutade kvällen i stugan med lite gott att tugga på och tv/platta.

skara2
skara3
skara4

Dag två började med en frukostbuffé. Det var gott, även om man saknade lite små saker som kokta ägg t.ex. Sen blev det att plocka ihop alla saker, packa bilen och checka ut från campingen. Vid halv elva var vi tillbaka i parken för en dag med karusellåkande. Jag och V hade superkul ihop. Vi åkte bergochdalbanor flera gånger, åkte även några andra karuseller denna gång (dag ett tog vi bara bergochdalbanor). C är inte lika mycket för karuseller. Hon vill hellre åka dom för mindre barn, dom som inte går så fort, snurrar mycket eller är högt upp.  Vi kollade även på en dykshow, åt glass och avslutade med att spela spel innan vi var nöjda och stuvade in oss i bilen för färden hemåt.

skara7
skara8
skara6
skara5

Det var roligt borta, men som man säger; ”Borta bra, men hemma bäst”. Skönt att få komma hem till sin egna säng och härligt att få komma hem till hundarna.

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen, Resor. Bokmärk permalänken.