På tu man hand

dejtdejt

Det händer inte ofta, men ibland så. Barnen hade sin efterlängtade sleepover hos systra mi, så jag och maken fick en kväll, natt och förmiddag för oss själva heart Vi tog bussen in till stan och åt middag och dricka på Lion Bar. Det var trevligt att få komma ut sådär och sitta på en uteservering när vädret tillät för det. Efter mat och dryck knallade vi iväg och köpte oss en glass till efterrätt som vi mumsade på i väntan på bussen. Vi avslutade kvällen med att kolla på film tillsammans. Dan efter, efter att jag legat och lyssnat på åskan istället för att kliva upp, åt vi lunch tillsammans på Pacos innan vi hämtade barnen igen och åkte hem för att bygga ihop en ny, stor studsmatta som barnen fick i tidig present av morföräldrarna och även packa inför morgondagen.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.