Tass!

 9404A371-FDBC-4454-A531-32B18FF3F1DC

2F1500B1-712E-408D-812F-5B2AC5A23930

Har tränat lite med Nimbus här hemma. Maken anklagade Nimbus för att vara korkad som inte lärt sig ’vacker tass’, för ett tag sen, när Alaska minsann lärt sig det. Såklart tog jag åt mig av den förolämpningen å Nimbus vägar. Så jag tog på mig lite godisar och passade på att träna när jag hade Nimbus själv inne, dan efter det påhoppet. Jag kan säga att det minsann inte tog lång tid för min kille att lära sig proud Inom minuten hade han fattat vad jag ville och tassen kom lätt. Vet inte vad maken menade. Klart han kan ’tass’. Lätt som en plätt. Finslipas och ladda ordet och han kommer vara klockren!

Idag körde jag ett pass med ’ligg’ träning. Jag skickade in dom andra hundarna i huset och så tränade han och jag på altan. När han är ensam så går det så mycket lättare att träna. När någon annan hund (eller fler) är med så blir han så ivrig och lite typ, tävlingsinriktad. Först till godiset vinner! Kvitta att något ska göras för den, han ska ha den före alla andra även om det inte är hans tur. Så att träna honom då är lite dödsdömt. Ensam är bäst och då är han min stjärna smile

 

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, - Valp, Foto&Film, Mobilinlägg, Träning. Bokmärk permalänken.