Experimentens dag

Regnet kom tillslut. Både igår och idag har det regnat och vad härligt det varit. Förvisso behövs det mer regn men det var i alla fall något. Dagens mulna och stundtals regniga dag spenderade vi på Tom Tits smile

IMG_4603
IMG_4604
IMG_4606
IMG_4608
IMG_4623
IMG_4627
IMG_4638
IMG_4648
IMG_4649

Vi provade olika vatten experiment, kollade dinosaurier som fanns där, provade att vaska guld, spela musik med händer, spel med potatisar, undersökte människokroppen, såpbubblor och en hel del till. Det blev en lång dag och en väldigt varm dag då luften där inne stod still och det var massor av folk. Men barnen hade roligt och det är ju huvudsaken. En glass på vägen hem och kvällen har varit lugn med ”Sommarlov” på tv för barnen och nu avslutande med lite tv-spel medan jag sitter med datorn. Snart dags att stoppa dom i säng och ta en dusch.

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - V, Allmänt, Dagstripp, Foto&Film, Kidsen, Resor. Bokmärk permalänken.