Dag 1

92044B87-CAE2-4AD9-99D7-AE2D99FF4B3F

Semesterns första dag spenderades ute. Först avklarade vi några ärenden såsom banken för att lämna in ett papper, Toyota för att byta batterier i bilnycklarna som helt gett upp och en poolbutik för att köpa en ny pryl (namnet vet jag inte), sen åkte vi till Gustavsvik camping och deras lekplats. Vi började med att spela äventyrsgolf och även i år så vann jag spelet, woop, wopp! Något jag (än så länge) är bättre på än Jimmy. Han klår mig i bowling och biljard utan problem. Efter minigolfen så fick barnen leka av sig i lekparken. Avslutade med att kyla ner oss med glass innan vi åkte till Marieberg för att köpa en ny vattenlinda och pool till hundarna så dom kan få möjlighet att svalka av sig om dom vill. Det behövs i värmen. Hela dagen avslutades sen hemma i pool och sol smile En fin första semesterdag!

Idag, dag 2, blir nog lugn så vitt jag vet. Altanhäng och en maskin tvätt. Pollbad och solbad.

Namnlös

Det här inlägget postades i Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.