Invigd

DA1256DC-36F3-48B6-99CF-30E8F8E02CA5
3BDAC067-8F3D-468E-AB84-FD3020D71C55

För ett tag sen så köpte vi en köksassistent då jag velat ha en ett bra tag nu. Och den invigde vi idag med ett bullbak! Passade på när vädret var mulet och svalare och det inte kändes så dumt att vara inomhus. Annars är jag hellre ute på altan än att vara i huset när solen skiner och värmen stiger. Jag har inte bakat bullar på jättelänge för jag tycker det är så jobbigt att göra degen, men nu med maskinens hjälp så gick det så smidigt så smile Barnen var med och hjälpte till och Nimbus var med och tiggde. Han fick inget dock men han hoppades. Det blev hälften kanel- och hälften vaniljbullar. Nom, nom, nom. På eftermiddagen så fick vi även besök av min morbror H och hans familj från Norge. Såklart bjöd vi på våra nybakade bullar. Någon gång kanske vi åker och hälsar på dom, synd bara att det ska vara så dyrt i Norge.

1D7921DC-DFC0-47B2-A9F9-482A4C9823B3

Nimbus: Kvällspromenader är det vi får ta han och jag. Och nu när hans två veckor för läkning gått har jag börjat utöka längden på promenaderna igen. 4Km är vi uppe i nu och han verkar inte ha problem med det. Varken för operationssåren eller för konditionen. Så jag kan nog länga på dom ännu mer. Såren läker för övrigt superbra! Det syns knappt att han varit sydd. Sådan matte sådan hund, fin fint läkekött grin

Namnlös

Det här inlägget postades i - Nimbus, Allmänt, Foto&Film. Bokmärk permalänken.