Officiellt

08A63971-36EE-4724-B0F3-F67271027D45

Idag: Går jag officiellt på semester. Helgen var ”bara” ledigt. Dessa tre dagar har jag bara njutit. Inga måsten och inga planerade aktiviteter. Vi har chillat helt enkelt hela familjen. Bortsett från finaste maken som jobbat på med altanens utbyggnad som ger mig ett soldäck (fram till halv fyra ungefär, sen blir det skugga), han är så duktig heart och så har han hjälp sina föräldrar med att köra hö och halm. Jag och barnen cyklade över på ’hö-dagen’ och dom badade i deras pool som är lite större och djupare än våran. Är så sjukt stolt över barnens framsteg med vattnet. V hoppar glatt i och har sig, simningen behöver finslipas mer men han plaskar runt och simmar och har roligt. C har kommit så långt sen hon slutade simskolan i våras. Då vågade hon inte doppa huvudet. Nu däremot doppar hon utan problem. Hon dyker och simmar med huvudet under ytan. Att ha en pool hemma där dom kan bada varje dag (denna sommar definitivt) har gjort under med deras vattenvana och dom vågar så mycket mer. Det är roligt att se och man är stolt så man spricker över utvecklingen love

B53FB544-7542-4B61-B8C2-A1FB7D1FE866
D47E5900-DD02-4D99-87DB-1DA3135AE227

Nimbus: Är med och chillar han också. Är solstolen ledig så läser jag gärna en bok där, i sol som skugga. Inne på en ny bok nu. Ibland får man sällskap av min prins och ibland är stolen upptagen av någon hund. Antingen en eller två valpar eller Minna som upptäckt att det var skönt att ligga där framåt kvällen när luften blivit något svalare och solen är på andra sidan huset.

Namnlös

Det här inlägget postades i - C, - Nimbus, - V, Allmänt, Foto&Film, Kidsen. Bokmärk permalänken.